Andria Petrović napustio GOŠK iz Gabele

Nije postigao dogovor sa Upravom klubom

Andria Petrović napustio GOŠK iz Gabele

S. Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a iz Gabele vrijedno se spremaju za novu sezonu BH Telecom Premijer lige BiH.

Pod kormilom Slavena Musa veoma je radno, a danas ih je napustio Andrija Petrović koji je postao slobodan igrač.

Ovaj 25-godišnji ljevonogi nogometaš u GOŠK je došao iz češkog Frydek Misteka, te u protekloj polusezoni upisao deset nastupa, a zatim i zaradio jednu neugodnu povredu. Ipak, dao je svoj doprinos u povratku kluba u najjači rang bh. nogometa.

"Nisam se uspio dogovoriti sa klubom i odlučio sam otići. GOŠK-u želim svu sreću u novoj sezoni, a sada ću odmoriti koji dan i dobro razmisliti šta i kako dalje. Imam nekih ponuda", kazao je Petrović za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Petrović je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za Slogu Ljubuški, FK Sarajevo, NK Vitez, HNK Gorica, Vukovar 1991, te Bigeste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti