Andrić: Zajedničkom borbom vratiti Gradini stari sjaj

Kapiten tima iz Srebrenika

Andrić: Zajedničkom borbom vratiti Gradini stari sjaj

O. Lekić

U okviru drugog kola Druge lige FBiH (Sjever), fudbaleri Gradine će gostovati ekipi Ingrama iz Dubokog Potoka.

Nakon godinu dana provedenih u drugoligaškom društvu, tim iz Srebrenika želi da se vrati tamo gdje je i bio tokom svoje historije. 

Na mjesto direktora kluba postavili su Smajlović Damira, ime poznato bh. sportskoj javnosti, a na trenersku poziciju ponovo se vratio Samir Adanalić, koji je prije par godina vodio Gradinu ka Premijer ligi.

Međutim, da to neće biti lagan zadatak svjesni su svi u klubu, a prva prepreka koja ih očekuje jeste gostovanje ekipi Ingrama. 

"Nakon stabilizacije kluba prošle sezone i potpisanog reprograma sa poreskom upravom, očekujemo da se naš klub vrati u Prvu ligu, tamo gdje i pripada. Pred nama je izuzetno teška sezona, u kojoj svi moramo dati maksimum od sebe kako bi zasjeli na prvu poziciju", kazao nam je kapiten kluba Dino Andrić, te dodao: 

"Prva zadaća koja nas očekuje jeste sutrašnje gostovanje u Dubokom Potoku. Svjesni smo da nas očekuje teška utakmica, ali nadam se da ćemo svi ostaviti srce na terenu i ostvariti povoljan rezultat. Ovim putem pozivam i naše navijače, koji su nam ostali odani i u Drugoj ligi, da nam pruže podršku i da zajedničkim snagama krenemo ka stazama stare slave", istakao je Andrić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi