Anel Čurić pojačao Mladost iz Velike Obarske

Dolazi iz Travnika

Anel Čurić pojačao Mladost iz Velike Obarske

Dosadašnji nogometaš Travnika Anel Čurić od danas je novi član premijerligaša iz Velike Obarske.

Čurić se odazvao Arapoviću na prozivci, te je odradio prvi dio priprema sa Travnikom, međutim danas nakon sastanka sa trenerom i predsjednikom kluba Čurić je odlučio raskinuti ugovor sa Vezirima. Prema do sada nezvaničnim informacijama Čurić se odlučio za odlazak u Mladost zbog ponude daleko boljih finansijskih uvjeta.

Agonija oko odlaska nogometaša iz Travnika u ovom prijelaznom roku se nastavlja. Do sada su klub napustili Helvida, Mahović, Jusufbašić, Gavrić, Adriano i Burazor, dok su isti pojačali samo Durak, Aleksić i Hasečić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.