Antić: Niko me nije zvao, niti me interesuje klupa BiH

Trofejni stručnjak jasan

Antić: Niko me nije zvao, niti me interesuje klupa BiH

Srbijanski stručnjak Radomir Antić demantovao je pisanja pojedinih bh. medija da je imao kontakta sa ljudima iz N/FSBiH. 

Budući da je istekao ugovor Mehmedu Baždareviću, sve više se spominju nove opcije za predstojeće kvalifikacije pošto je Mundijal ostao san, a kao jedan od kandidata spominjao se i iskusni Radomir Antić.

Antić, koji je svojevremeno vodio Barcelonu, Real i Atletico Madrid, za Euroblic je odbacio mogućnost preuzimanja reprezentacije BiH.

"Zaista me niko nije zvao, ne znam ništa od toga. Trenutno sam u Beogradu i spremam se za put u Madrid", rekao je Antić, te na pitanje da li je spreman da preuzme BiH ili neku drugu selekciju odgovorio:

"U ovom trenutku zaista ne razmišljam o preuzimanju bilo koje reprezentacije, pa tako ni BiH. Posvećen sam nekim drugim stvarima."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

U trenerski mvodama Antić nije aktivan već neko vrijeme. Posljednji angažman je imao prije dvije godine u Kini. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi