Kapiten Plavih

Antolović: Tradicije su tu da se ruše

Kapiten FK Željezničar, Marijan Antolović, u posljednje vrijeme brani na visokom nivou i biti će posljednja prepreka raspoloženim napadačima Sarajeva, Benki i Velkoskom.

"Sarajevo ima mnogo kvalitetnih pojedinaca koji jednim potezom mogu odlučiti utakmicu. Naša najveća prednost je naš timski duh i odlična atmosfera u ekipi", rekao je Antolović.

"Teško je reći ko bi mogao odlučiti utakmicu. To je, mislim, svakome manje bitno", dodao je golman Želje.

"Po meni je na domaćinu veći pritisak. Oni su najavljivali duplu krunu, a nešto se izjalovilo. Naš sportski motiv je da pobijedimo, a nadam se da ćemo nastaviti naš niz neporaženosti. Nadam se da ćemo uzeti tri boda", istakao je Antolović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željo je već 11 godina bez pobjede na Koševu.

"Tradicije su tu da se ruše, a neke smo već srušili već ove sezone. Nadam se da će utakmica biti pravi spektakl", kazao je kapiten Plavih, te priznao da ima svog tajnog favorita.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.