Antonio Vidović nastavio stopama Aletića i Neretljaka

Iz Orašja u Jajce

Antonio Vidović nastavio stopama Aletića i Neretljaka

S. Mlaćo

Nakon što je to prije par dana učinio Elvedin Aletić, Antonio Vidović (27), nekadašnji juniorski reprezentativc naše zemlje, danas je postao drugi igrač koji je dres Orašja zamijenio Metallegheom iz Jajca. 

Vidović je danas postigao dogovor sa šefom stručnog štaba Jajčana Matom Neretljakom, koji ga je vodio u popularnim Labudovima sa Save te vrlo dobro poznaje njegove kvalitete. 

Ovaj ofanzivac je saradnju sa premijerligašem iz Jajca dogovorio do kraja sezone, a u redovima Orašja u protekloj sezoni upisao je 15 nastupa i dodao četiri pogotka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za juniorsku reprezentaciju naše zemlje Vidović je upisao osam nastupa uz četiri pogotka, a nosio je još dres Čelika, Zvijezde Gradačac, Graničara, Cibalije i Jedinstva iz Brčkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi