Trener Viteza za SportSport.ba

Arapović: Fizički smo pripremljeni, ali fali realizacija

Vitežani nisu blistali u pripremnoj fazi, no trener Husnija Arapović je optimističan.

Arapović smatra da su pripreme dobro odrađene i da su igrači fizički spremni, te da činjenica da nisu upisali ni jednu pobjedu na pripremama ne mora značiti da Vitežani nisu spremni za Čelik, ali i sve ostale utakmice koje dolaze. 

“Sigurno da sam zadovoljan s pripremama i mislim da smo fizički dobro pripremljeni, no nisam zadovoljan s realizacijom, ali nadam se da će to doći s uigranošću ekipe. Nemam šta reći loše, mislim da su dobro prošle pripreme i da su igrači dosta dobro spremni”, rekao je Arapović za SportSport.ba, dodavši:

“Čelik jeste dobra ekipa i favorit je, ali mislim da će to biti dobra i otvorena utakmica, pa ko pobijedi”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.