Trener Travničana

Arapović: Nadam se, mislim ubijeđen sam da dobijamo Želju

U okviru 14. kola BH Telecom Premijer lige sastav Travnika će ugostiti ekipu Željezničara koja na Pirotu stiže ranjena nakon poraza u graddskom derbiju protiv Sarajeva.

"Sigurno je da smo u jednoj uzlaznoj putanji što se tiče igre i što se tiče stanja u ekipi, tako da se nadam, mislim i ubjeđen sam da možemo dobiti Želju. Naša ekipa je vrlo dobra i nadam se da će i naši navijači doći u većem broju i naravno da će nas podržati. Oni su ti koji mogu doprinjeti boljem ambijentu i dati malo više morala našim fudbalerima", rekao je Arapović, te se osvrnuo na teško gosotvanje u Bijeljini sa kojeg se njegova ekipa vratila sa jednim bodom:

"U Bijeljini je bilo teško jer se i oni isto bore za opstanak. Međutim, mi smo ti koji su izgubili dva boda jer smo imali dvije stopostotne šanse pet minuta prije kraja, ali sam na kraju zadovoljan bodom".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.