Arapović: Ne idemo u Lukavicu sa bijelom zastavom

Trener Travnika

Arapović: Ne idemo u Lukavicu sa bijelom zastavom

Pred nogometašima Travnika ovog vikenda je gostovanje u Lukavici, gdje će u okviru 11. kola Premijer lige BiH odmjeriti snage sa Slavijom. 

 Prema riječima trenera Travnika, Husnije Arapovića, njegov tim ne putuje s bijelom zastavom i pokušat će ostvariti pobjedu.

"Gostujemo ekipi koja ima samo bod više od nas, ali ne smijemo zanemariti činjenicu da igraju na domaćem terenu, sa svojim navijačima i publikom. Imaju izvrsnu mladu ekipu sa jednim opasnim i ozbiljnim igračem Kokotom, koji igra na poziciji napadača i sigurno da može napraviti preokret u rezultatu. Mi nećemo otputovati s bijelom zastavom i pokušat ćemo ostvariti povoljan rezultat", izjavio je Arapović. 

Optimističan je bio i napadač Travnika Feđa Dudić, koji je u prošlom kolu s dva pogotka donio pobjedu svom timu nad Širokobriježanima.

"Slavija je sigurno dobra i kvalitetna ekipa, ali nema razloga za strah. Ukoliko ponovimo zalaganje i igru kao u duelu sa Širokim Brijegom, sigurno da se možemo vratiti sa bodovima", riječi su Dudića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.