Arbinja: Nismo imali šanse protiv Lokomotive

Glasinac poražen na gostovanju u Brčkom

Arbinja: Nismo imali šanse protiv Lokomotive

D. Vejo

Fudbaleri Glasinca 2011 nisu uspjeli da u okviru 25. kola Druge lige Republike Srpske Zapad, na gostovanju u Brčkom kod ekipe Lokomoitve zabilježe pozitivan rezultat. Poraženi su 3:0. 

Nezadovoljan prikazanom igrom kako sebe tako i svog tima bio je i član Glasinca.

"Smatram da smo odigrali jednu od lošijih utakmica do sada u prvenstvu. Ekipa Lokomotive igrala je veoma dobro, skoro tokom čitave utakmice držali su loptuu nogama. Postigli su tri pogotka i zasluženo trijumfovali. Mi se okrećemo narednom  meču", rekao je za SportSport.ba fudbaler Glasinca, Stefan Arbinja.

Nakon ovog meča, Glasinac zauzima 10. poziciju na tabeli, a priliku za novu pobjedu imat će već ovog vikenda kada na svom terenu dočekuje ekipi Ilićke koja ih prati na tabeli sa dva boda manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi