"Arbitražna komisija će dati zadnju riječ"

Oglasio se Admir Vladavić

"Arbitražna komisija će dati zadnju riječ"

A. Beganović

"Igrač Olimpica sam bio, ali do 11. novembra i to je jedina istina. Navode kluba da sam isplaćen neću komentarisati iz razloga što je u toku proces pred nadležnom arbitražnom komisijom koja će dati zadnju riječ", za SportSport.ba je na početku razgovora istakao nekadašnji bh. reprezentativac Admir Vladavić.

Odmah nakon teksta objavljenog na našem portalu u kojem čelnici Olimpica tvrde da je Vladavić još uvijek njihov igrač, bivši bh. reprezentativac kontaktirao nas je i iznio je svoju stranu priče.

"Nisam ni prvi, a vjerovatno ni zadnji od bolje plaćenih igrača koji je otjeran iz kluba nakon samo par mjeseci pa ne mogu da vjerujem da niko od nas nije dobar fudbaler. Izgleda da u Olimpicu rade tako renomirani stručnjaci, čija je velika boljka procjena igračkih kvaliteta", istakao je Vladavić i dodao:

"U slijedećih par dana se čeka odluka prvostepene arbitražne komisije pa smatram da je ovo samo pokušaj Olimpica da izbjegne izvršavanje obaveza prema meni koje nisu male. Ja ću ispoštovati svaku odluku arbitražne komisije. U narednih par dana će biti jasno da li je Vladavić igrač Olimpica, a ako jeste zašto se igrači na takav način tjeraju iz kluba, ipak sam ja bivši reprezentativac sa 19 poziva za A selekciju. Navode predsjednika kluba da će objaviti prave razloge mog tjeranja iz kluba ne bih posebno komentarisao. Imam dovoljno prljavog veša za zabavljanje javnost ali ću ipak to zadržati za sebe".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.