Armin Mahović novi igrač Travnika

Pojačanje za Travnik

Armin Mahović novi igrač Travnika

Armin Mahović, dojučerašnji napadač Rudara iz Kaknja, novi je igrač Travnika.

Mahović je nakon završetka ove sezone trebao potpisati za neki klub u Izraelu, ali zbog novonastale situacije do toga nije došlo pa se odlučio za ostanak u našoj državi. Prva prava ponuda je došla iz Travnika koju je i prihvatio.

"Da. Tek danas je zvanično potvrđeno da je naš novi igrač Armin Mahović. Ovaj napadač je došao iz NK Rudar iz Kaknja", izjavili su za SportSport iz NK Travnik. 

"Uslovi u Travniku su dobri. Želim da odigram kvalitetnu sezonu u Premijer ligi i da što više napredujem. Čuo sam sve najbolje o Travniku, ekipa nije loša, svi su dobri prema meni i dobro su me prihvatili" izjavio je novi napadač Vezira za naš portal.

Mahović je u svojoj karijeri igrao za Olimpic, Željezničar U19 (2009-2010), Famos (2010-2012), Bratstvo Gračanicu (2012-2013), FK Goražde (2013), Čapljinu (2013-2014) i Rudar Kakanj od februara ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.