Arnautović: Želim zaigrati za prvi tim

Junior zeničkog Čelika

Arnautović: Želim zaigrati za prvi tim

Juniori Čelika su na svom terenu izgubili naslov prvaka Bosne i Hercegovine. I pored dobre igre u Sarajevu i dosta "dobrog" rezultata od 2-1, nisu imali snage da odgovore na igru svojih vršnjaka iz Sarajeva.

Armin Arnautović, član juniora zeničkog Čelika, isključen je u susretu sa Sarajevom.

Kako gledate na cijelu proteklu sezonu i finalnu utakmicu?

"Što se tiče finalne utakmice nisam zadovoljan jer sam vrlo rano nezasluženo isključen iz igre, ali što se tiče cijele sezone u cjelini mogu biti zadovoljan jer sam zabio 20 golova u ligi i 4 gola u kupu. Žao mi je samo što ovu dobru sezonu nismo okrunili titulom".

Vi ste jedan od onih igrača iz izlazne generacije. Šta planirate za dalje, ostajete u Čeliku ili će te potražiti neki drugi klub?

"Trenutno želim da se odmorim od naporne sezone, pa ćemo vidjeti šta dalje. Meni je želja da igram za svoju svetinju, a to je svakako Čelik. Ovu priliku bih iskoristio da se izvinem našim vjernim navijačima, saigračima i treneru zbog mog ranog isključenja", dodaje Arnautović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.