Asim Zec novo pojačanje Veleža

Mladi napadač potpisao ugovor

Asim Zec novo pojačanje Veleža

Asim Zec novo je pojačanje Veleža. Mladi napadač, koji je prošle sezone nastupao za Čelik, posljednjeg dana roka parafirao je jednogodišnji ugovor sa mostarskim klubom. 

Mlađi brat napadača bh. reprezentacije tokom dosadašnje karijere još je nastupao za Iskru, Hradec Kralove i Olimpic, a upravo u sarajevskom klubu je ostavio najveći utisak u dosadašnjoj karijeri. 

Zec je u Olimpicu kao 19-godišnak dobio priliku da zaigra u početnoj postavi i u devet odigranih utakmica uspio se četiri puta upisati u listu strijelaca. Također, Zec je uknjižio i sedam nastupa za juniorsku reprezentaciju BiH. 

Velež novu sezonu u BHT Premijer ligi BiH nije otvorio na najbolji mogući način. Tim kojeg s klupe predvodi Dželaludin Muharemović nakon dva odigrana kola nalazi se na 11. poziciji sa dva osvojena boda. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije