Asim Zec pojačao Čelik

Dogovorena saradnja

Asim Zec pojačao Čelik

A. Beganović

Mladi 20-godišnji ofanzivni fudbaler, Asim Zec, novo je pojačanje zeničkog Čelika.

Premijerligaš iz Zenice u nastavak sezone ući će jači za Asima Zeca, nekadašnjeg fudbalera Olimpica i reprezentativca omladinskih selekcija naše zemlje.

Čelni ljudi Čelika su danas dogvorili saradnju sa brzonogim Zecom, koji će ukoliko bude pružao partije kao u Olimpicu, biti veliko pojačanje za ekipu iz Zenice.

Zec će se sutra priključiti pripremama Čelika, a u dosadašnjoj karijeri mladi napadač je nastupao za bugojansku Isku, Olimpic i češki Hradec gdje je bio i najbolji strijelac juniorske lige sa 23 postignuta pogotka.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.