Austrijanci već spremili koreografiju za meč sa Zmajevima

Zastave su raspoređene na stadionu

Austrijanci već spremili koreografiju za meč sa Zmajevima

Iako je do prijateljske utakmice između Austrije i Bosne i Hercegovine ostalo više od 24 sata, Austrijanci su već pripremili koreografiju na stadionu koji novi ime velikog austrijskog stručnjaka.

Dobar dio stolica Ernst Happel stadiona okićen je zastavicama Austrije koje će se vjerovatno zavijoriti na početku utakmice koja se igra sutra. 

Ipak, dva sektora, koja su igrom slučaja ispunjena plavim i žutim stolicama nisu "okićena" zastavama našeg protivnika. Jasno je da će u ova dva sektora biti smješteni navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali će naših navijača biti i na drugim dijelovima stadiona to je sasvim izvjesno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.