Avdukić o Latviji

Avdukić: Nadam se nastavku dobrog niza

E. Škorić

Golman banjalučkog Borca i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Asmir Avdukić, također je veliki optimista pred susret protiv Latvije.

Avdukić je komentarisao susret sa Latvijom, te trenutnu situaciju u Borcu, koji je ostao bez licence za nastup u Evropi. 

"Odigrali smo dobru sezonu i izborili smo nastup u Evropi na terenu. Međutim, ima nekih problema oko licdnce. U Borcu se još nadaju da će uspjeti to da riješe, jer imaju neki rok do drugog juna. Bitno je da su igrači odradili svoje i da su izborili taj nastup u Evropi", rekao je Avdukić za početak razgovora, a potom se osvrnuo i na duel kojeg reprezentacija igra protiv Latvije.

"Imamo dobru atmosferu, dobre rezultate. Idemo Latviji koja sigurno može biti neugodna kući. Ja se nadam da ćemo nastaviti sa dobrim nizom i da ćemo nastaviti svoj put prema Brazilu", rekao je Avdukić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Golman Borca ističe i damu je čast raditi sa Asmirom Begovićem.

"Naravno da je čast i zadovoljstvo biti pored takvog čovjeka, a posebno golmana. Ja se nadam da ću pored njega još više napredovati", dodao je Avdukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.