„Ne može sam protiv svih“

Azmir Husić najavio mogućnost odlaska iz Slobode

Predsjednik Upravnog odbora tuzlanske Slobode, Azmir Husić, na današnjoj press konferenciji najavio je mogućnost svog odlaska iz tabora Cveno-crnih.

„Ne može se sam protiv svih“, zaključio je svoje izlaganje Azmir Husić, ostavivši dilemu protiv koga i čega je se kao predsjendik kluba borio u minulom periodu.

„Ja već u ponedjeljak putuje u Ameriku i tamo ostajem do 4. januara 2015. godine. Skupština kluba će se sazvati krajem januara ili početkom februara. Postoje mogućnosti da se članovi Skupštine ne svidi to što smo radili i što planiramo raditi. Jedno je sigurno na ovakav način kao u ove minule dvije godine ja ne mogu dalje raditi u Slobodi“. 

Kaže kako je Slobodin dug sveo ispod 4 miliona, kako je udario temelje za evropsku Slobode, te da svoja uložena novčana sredstva u klub nikada neće potraživati.

„Bio sam na čelu kluba kojeg volim i sve što sam uložio ostavljam tom klubu. Uložio sam zaista mnogo i ne bih licitirao sa ciframa. Moram reći kako smo od 36 tužbi riješili 32, odnosno da imamo još četiri tužbe koje bi također trebale biti riješene. Smatram i da smo udarili temelje evropske Slobode, a oni koji eventualno dođu poslije mene imat će lakši posao od našeg“, kaže Azmir Husić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.