Azmir Husić više nije predsjednik Sloge iz Simin Hana

Postao novi vlasnik Sloge

Azmir Husić više nije predsjednik Sloge iz Simin Hana

E. Čaušević

FK Sloga Simin Han je danas na svojoj zvaničnoj internet stranici objavio da Azmir Husić više nije predsjednik ovog kluba.

Ekipa koja se takmiči u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine danas je doživjela promjene u rukovodstvu kluba. Naime, Azmir Husić više nije predsjednik Sloge zbog privatnih obaveza.

Međutim, kao što smo i ranije pisali, Husić će i dalje ostati uz klub, odnosno njegova firma će u budućnosti biti generalni sponzor ovog federalnog ligaša, a godišnje će za Slogu izdvajati 250.000 eura.

Sloga narednu utakmicu igra u Mostaru gdje će snage odmjeriti protiv ekipe Veleža. Ekipa iz Simin Hana je proteklom kolu na domaćem terenu savladala GOŠK, dok je Velež bio bolji u Vrapčićima od Orašja (4:2).

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi