Badić: Borac je veliki klub, želim da branim

Iz Sarajeva u Banja Luku

Badić: Borac je veliki klub, želim da branim

S. Mlaćo

Nakon što je napustio redove Akademije FK Sarajevo talentovani golman Isak Badić skrasio se u Borcu iz Banja Luke.

Badić u kadetima FK Sarajevo nije dobio priliku da pokaže svoje kvalitete, ali je uvjeren da će u Banja Luci priča biti potpuno drugačija.

"Kontaktirao me skaut Borca, odgovarali su mi uslovi  i sigurno da ću imati jako kvalitetan rad i priliku za napredovanje. Najbitnije mi je u ovim godinama da branim i to želim, te me ništa drugo trenutno ne zanima", jasan je Badić u razgovoru za SportSport.ba

"Imao sam još ponuda iz Premijer lige, ali nisu mi odgovarali uslovi. Borac je ipak Borac, klub sa velikom historijom gdje ću sigurno puno napredovati", dodao je mladi golman.

Badić je ponikao u FK Krajina Cazina, odakle je i došao u Akademiju FK Sarajevo. Bio je i član pionirske reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi