Princ sa Neretve o reprezentaciji Bosne i Hercegovine

Bajević: Ne smijemo se zadovoljiti odlaskom na SP

U sarajevskom hotelu Terme na Ilidži održana je redovna Skupština N/FS BiH kojoj je prisustvovao i legendarni fudbaler mostarskog Veleža, Duško Bajević. 

Fudbalski stručnjak koji je najveći trag ostavio u atenskom AEK-u smatra kako se nijedna grupa na Svjetskom prvenstvu ne smije podcijeniti, ali da se naš nacionalni tim ne smije zadovoljiti samim plasmanom na smotru najboljih reprezentacija svijeta. 

"Završili smo jedno, a sada nas čeka ono najvažnije. Savez radi svoj posao odlično i to ste mogli vidjeti i danas. Izuzetno dobro rade sve, atmosfera je odlična, što daje nadu za nastavak uspješnih priprema za Svjetsko prvenstvo", rekao je Bajević i dodao: 

"Ne treba nijednu grupu podcijeniti. Svi su oni jaki, a mi smo prvi put na Svjetskom prvenstvu. Ne smijemo se zadovoljiti samim odlaskom na Svjetsko prvenstvo. Mislim da možemo da igramo dobro i da možemo napraviti dobar rezultat. Zato trebamo da se spremimo dobro i fizički i psihički. Velika je razlika između Svjetskog prvenstva na kojem sam ja igrao i ovoga sada. Svako vrijeme donosi nešto novo", rekao je Bajević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.