Bajgorić: Futsal se na velika vrata vratio u Mostar

Predsjednik MOstar SG-a

Bajgorić: Futsal se na velika vrata vratio u Mostar

M. Maksimović

Gostujućom pobjedom 5:3 u Istočnom Sarajevu kod Tanga, Mostar SG Staklorad osigurao je naslov prvaka Bosne i Hercegovine u futsalu. 

Kolo prije kraja Mostar SG Staklorad zadržao je tri boda prednosti ispred MNK Centar i bez obzira na ishode utakmica posljednjeg kola, Mostarci su matematički osigurali naslov prvaka.

Nakon sinoćnje utakmice predsjednik Mostar SG Staklorad Amel Bajgorić izjavio je kako je vodstvo kluba početkom sezone najavljivalo duplu krunu, kao i da ih tada niko nije ozbiljno shvatao.

“Večeras smo ovjerili osvajanje šampionskog pehara i već sada počinju pripreme za slavlje s našim navijačima u posljednjem kolu protiv Leotara. Drago nam je što će Mostar imati još jednog šampiona i što se futsal na velika vrata vratio u grad na Neretvi. Naravno, glavni smo favoriti i za osvajanje Kupa BiH i vjerujem da ćemo imati još razloga za slavlje“, izjavio je Bajgorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi