Bajgorić: I protiv Željezničara na pobjedu

Sportski direktor Mostar SG Staklorad

Bajgorić: I protiv Željezničara na pobjedu

S. Mlaćo

Mostar SG Staklorad ostvario je drugi trijumf u bh. šampionatu, ovog puta nad Banovićima na gostujućem terenu.

 U utakmici u kojoj je postignuto 16 pogodaka, Mostarci su pokazali veći kvalitet i više želje za pobjedom, dok je domaćin bio tvrd protivnik i tim koji se hrabro susprostavio aktualnom prvaku.

"Igrači zaslužuju čestitke, bili smo bolji od početka do kraja utakmice. Postojala je možda mala crna rupa u kojoj smo primili tri gola za kratko vrijeme, ali smo nakon toga dodali gas i do kraja napunili mrežu domaćina, izjavio je zadovoljni predsjednik Mostar SG-a Amel Bajgorić.

Već sutra u okviru četvrtog kola Mostarci će gostovati u Sarajevu kod Željezničara.

"Protiv Željezničara je cilj pobijediti i nastaviti naš niz uspješnih mečeva. Kompletni smo, u timu vlada dobra atmosfera i svi vjerujemo u povoljan ishod. Respektujemo Željezničar, kao i ostale protivnike, ali smatramo da smo u ovom trenutku kvalitetniji tim. Istina, igrače pomalo stiže umor, nakon napornih mečeva i dalekog puta u Devu, u dva dana igramo dvije važne utakmice, a već u srijedu i protiv Leotara, ali smo bez obzira na sve optimistični", rekao je Bajgorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi