Prvi topnik Željezničara

Bajić: Gol kao i svaki drugi, pokušat ću ih dati što više

Fudbaleri Željezničara pobjedom su otvorili i nastavak takmičenja u BH Telecom Premijer ligi. Baš kao i na startu sezone plavi sa Grbavice su sa ubjedljivih 3:0, ovoga puta na svom stadionu, savladali Olimpic.

Pored dva gola debitanta Kokota utakmicu u Dolini ćupova obilježio je i eurogol mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Riada Bajića. 

Najbolji strijelac Željezničara u ovoj sezoni početkom 2. poluvremena ispalio je pravio plotun iz slobodnog udarca sa preko 20 metara, a Tomović na golu Olimpica nije imao šansi. Nakon utakmice razgovarali smo sa Bajićem.

"Sigurno je da smo očekivali jednu tešku utakmicu. Ušli smo hladne glave u ovaj susret, postigli smo ta dva rana gola a potom se sve odvijalo u našu korist, tako da smo svi sretni i zadovoljni", istakao je prvi topnik Plavih i ako ne najbolja, onda jedna od boljih "ljevica" Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bajić je bio raspoložen, pa je u smijeh konstatovao da je očigledno da njegovom timu leži Olimpic, a o sjajnom golu mladi fudbaler Želje je rekao:

"Pogodak je kao i svaki drugi, pokušat ću ih dati što više".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.