Bajić i Wagner izjednačeni na vrhu liste strijelaca

Bajić i Wagner izjednačeni na vrhu liste strijelaca

A. Beganović

Nakon 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na čelu liste strijelaca nalaze se Riad Bajić i Wagner sa po 11 postignutih golova.

Wagner i Bajić su bili sjajno raspoloženi proteklog vikenda, odnosna svojim ekipama su donijeli nove bodove. U pobjedi Širokog u Vitezu (3:1) iskusni napadač je postigao tri pogotka, dok je mladi Bajić u pobjedi Željezničara nad Slavijom (2:1) dva puta savladao golmana premijeligaša iz Lukavice.

Napadač Zrinjskog, Stevvo Nikolić je na 3. mjestu liste strijelaca sa osam postignutih golova, dok su Zoran Kokot (Željezničar), Dailbor Pandža (Olimpic), Bojan Puzigaća (Sarajevo) i Uroš Stojanov (Zvijezda) postigli po sedam.

Lista strijelaca:

11 golova - Riad Bajić (Željezničar), Wagner (Široki)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

8 - Stevo Nikolić (Zrinjski)

7 - Dailbor Pandža (Olimpic), Zoran Kokot (Željezničar), Bojan Puzigaća (Sarajevo), Uroš Stojanov (Zvijezda)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.