Bajić ima problema sa fizičkom spremom, stiže Matri?

Udinese u potrazi za napadačem

Bajić ima problema sa fizičkom spremom, stiže Matri?

S. Mlaćo

U ljetnom prelaznom roku bh. reprezentativac Riad Bajić stigao je u Udinese, a u dva kola Serie A nije dobio priliku za igru. 

Bajić je oba duela pratio sa klupe sa rezervne igrače, a prema pisanju Messagero Veneta, trener Udinesea Luigi Delneri nije zadovoljan fizičkom spremom Bajića.

Zbog toga mu i nije dao priliku da pokaže svoje kvalitete, ali svakako loša vijest za nogometaša koji je ponikao u Željezničaru jeste da Delneri razmišlja o novim imenima na poziciji napadača.

U igri su navodno napadač Watforda Stefan Okaku i Sassuola Alessandro Matri. Sa Matrijem, bivšim napadačem Milana, Lazia i Juventusa,  su razgovori i obavljeni, pa se očekuje potpis ugovor.

Bajić je u Udinese stigao iz Konyaspora za 5,5 milione eura, a potpisao je petogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti