Bajić: Ima prostora za napredak

Radnik u finišu priprema

Bajić: Ima prostora za napredak

Iako su uveliko ušli u završnu fazu priprema trener Radnika Srđan Bajić ne krije da ima još mnogo nedostataka u igri ovog semberskog premijerligaša.

"Ekipa je u bitnoj mjeri pretrpjela velike promjene i sad nam treba vremena da se novi igrači uigraju i uklope u novu sredinu. Generalno, zadovoljan sam zalaganjem mojih fudbalera, ali ima još dosta nedostataka u svim linijama tima. Imamo prostora za napredak i do početka nove sezone ćemo morati da otklonimo nedostatke", tvrdi Bajić.

Radnik će u nedjelju odigrati u Bijeljini utakmicu protiv povratnika u premijerligaški karavan Slobode iz Tuzle. Ovo će ujedno biti i generalka pred novo prvenstvo.

Klub su ovog ljeta napustili Nikić, Obradović, Katanec, Maletić i Vučić, a došli su Galešić, Bodiroga, Kunić, Basrak, Vujić i Memišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.