Napadač Zmajeva

Bajić: Meč protiv Albanije je prilika da se dokažemo

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija BiH doputovala je jutros u Albaniju gdje će u utorak igrati prijateljsku utakmicu protiv domaće selekcije.

Napadač našeg tima i igrač koji je sinoć debitovao za Zmajeve Riad Bajić smatra da je ova utakmica prilika za nove fudbalere da se dokažu.

"Sigurno smo znali da nas očekuje jako teška utakmica za dalji tok kvalifikacija protiv Gibraltara i ozbiljno smo je shvatili . Brzo smo postigli pogodak i kasnije je sve bilo lakše. Sada imamo priliku u prijateljskoj utakmici da se dokažemo, posebno mi koji smo tek došli. Sada igramo sa Grcima u Zenici vjerovatno najvažniju utakmicu u kvalifikacijama", rekao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi