Bajić: Moramo napasti Čelik

Bajić pred Čelik

Bajić: Moramo napasti Čelik

M. Šljivak

Oslabljena Drina seriju  teških utakmica nastavit će i u ovom kolu. U goste im dolazi sastav Čelika. 

Trener Srđan Bajić zbog kartona neće moći da računa Darka Boškovića i Dejana Blagojevića.

"U prvenstvu nema lakih i teških utakmica, jer svaka je važna na svoj način. Nema ni lakih protivnika, jer svi su opasni ako ih podcijenite. E mi baš sad igramo protiv jednog od timova koji zna da kazni podcjenjivanje od strane protivnika. Čelik je u donjem dijelu tabele, ali to je tim koji može svakog da pobjedi", rekao je trener Drine Srđan Bajić.

On je dodao i da njegovom timu ne nedostaje motiva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U opasnoj smo zoni i moramo što prije do opstanka. Za ostvarenje tog cilj bit će nam potrebna pobjeda protiv Čelika.Očekujem tvrdu i tešku utakmicu punu obostranog naboja. Naravno vjerujem u svoju ekipu i u pobjedu. Moramo napasti Čelik", ne ostavlja nikakve dileme Srđan Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.