Bajić ostao bez pola tima

Radnik počeo pripreme

Bajić ostao bez pola tima

E. Škorić, foto: A. Balić

Pripreme za novu sezonu počeli su i fudbaleri Radnika. Na prvom sastanku nisu se pojavili mnogi igrači koji su propšle sezone bili nosioci igre ovog tima. 

Zoran Nikić, Dejan Vučić, Matija Katanec i Stefan Maletić napustili su klub, a njihovim stopama krenut će golman Stevica Zdravković, defanzivac Stanko Ostojić i napadač Marko Obradović.

"Ostali smo bez okosnice tima iz prošle sezone, ali bez obzira na to moramo da zbijemo redove i da formiramo igrački kadar koji će moći da ostvari ciljeve u narednoj sezoni", kazao je trener Srđan Bajić.

Zbog prazne kase ekipa će kompletne pripreme za naredni šampionat da odradi u Bijeljini i okolini, a u planu je i odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.