Bajića brinu povrede pred Velež

Radnik u problemima

Bajića brinu povrede pred Velež

E. Škorić

Nakon što su na početku ovog prvenstva ponijeli epitet najprijatnijeg iznenađenja, fudbaleri Radnika u zadnjim utakmicama ne liče na onaj tim koji je igrao na startu ove sezone.

Poraz od Mladosti dodatno je poljuljao redove ovog kluba kojeg očekuje teško gostovanje Veležu.

"Jednostavno neke stvari u našoj igri ne štimaju. Primjetna je želja kod mojih igrača da bilježe pobjede, ali kao da nam je sreća okrenula leđa. Zbog svega nama gostovanje Veležu dolazi u nezgodnom trenutku i biće teško u srijedu", rekao je trener Srđan Bajić i dodao:

"Imamo nekoliko povrijeđenih i rovitih igrača i za sada ne znam da li će se pojedinci oporaviti do utakmice u Mostaru. Bod protiv Veleža bio bi veliki uspjeh za moj sastav", kaže Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti