Bajraktarević: Pozitivno sam iznenađen Izraelom

Bh. fudbaler u Ironi Nesheru

Bajraktarević: Pozitivno sam iznenađen Izraelom

S. Mlaćo

Požari koji su prije par dana buknuli u Izraelu, izazvali su velike probleme, a desetine hiljada ljude su evakuisane. 

U Nesheru, pregrađu Haife, borave i dva bh. internacionalca Semir Bajraktarević i Dalibor Pandža. Oni nastupaju za Ironi Nesher, a Bajraktarević se javio za SportSport.ba i govorio o stanju u toj zemlji.

"Što se tiče Haife, ovdje je sve sada oke. Bilo je dva dana požara, ali na jednom dijelu grada. Uglavnom, ništa nije kao što se pisalo", kazao je bivši član zeničkog Čelika.

Upravo iz Zenice je stigao je u Izrael, te priznaje da je iznenađen u pozitivnom smislu.

"Pozitivno sam iznenađen. Nisam očekivao da je fudbal na ovako visokom nivou. Od uslova za igru do profesionalnog rada od strane trenera i medija. Sve utakmice su na tv-u, stadioni skoro svi novi i sve je dosta popraćeno", kaže naš sagovornik. 

Prati BH Telecom Premijer ligu i nadam se boljim danima za Čelik.

"Naravno da pratim i u kontaktu sam sa svojim prijateljima koji igraju Premijer ligu. Dobro je što su se Sarajevo i Željo uključili u borbu za titulu i sigurno će biti neizvjesno do kraja. Što se tiče Čelika, mogu samo da poželim da se što prije riješi situacija i da konačno krene nabolje. Jer ovo što se sad dešava i stanje na tabeli sigurno da Čelik ne zaslužuje", dodao je Semir Bajraktarević, član izraelskog Ironi Neshera. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi