Bajramović privremeno na klupi Karlsruhera

U novoj ulozi

Bajramović privremeno na klupi Karlsruhera

Proslavljeni bosanskohercegovački fudbaler Zlatan Bajramović privremeno je preuzeo Karlsruher.

Ovaj njemački trećeligaš se zbog serije loših rezultata sporazumno rastao sa Marc-Patrickom Meisterom, a odlukom klupskog rukovodstva Karlsruher će u narednom periodu privremeno voditi Zlatan Bajramović. 

Zajedno sa Bajramovićem u stručnom štabu će biti Christian Eichner, a inače obojica su prethodno bili pomoćnici u Karlsruheru.

Osim ove uloge, Bajramović radi i kao trener radi u drugom timu Karlsruhera. 

Bajramović se već godinama uči trenerskom zanatu u Njemačkoj i sigurno je na dobrom putu da postane dobar trener, baš kao je nekada bio i dobar igrač. Svojevremeno je, podsjetimo, igrao za Eintracht, St. Pauli, Freiburg, Schalke. 

Za reprezentaciju naše zemlje je odigrao 37 utakmica i postigao tri gola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi