Bajramović razmišlja o prekidu karijere

Bh. reprezentativac ponovo na opercijskom stolu

Bajramović razmišlja o prekidu karijere

Član Eintrachta iz Frankfurta i naše reprezentacije, Zlatan Bajramović, morat će opet pod nož, ali ovaj put ne zbog palca noge, već zbog problema sa ahilovom tetivom.

Nakon što je nekoliko mjeseci osjećao bolove i prilikom običnog hodanja, Bajramoviću  je u Finskoj ustanovljeno da preveliko nakupljanje tečnosti u ahilovoj tetivi prouzrokuje bolove.

Operacija će biti izvršena danas, a naš 30-godišnji reprezentativac će morati mirovati do septembra. Ukoliko sve ne prođe po planu, Bajramović razmišlja i o definitivnom prekidanju karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.