Bajramović uspješno operisan u Munchenu

Bh. reprezentativac morao "pod nož"

Bajramović uspješno operisan u Munchenu

Bh. reprezentativac i član Eintrachta iz Frankfutra, Zlatan Bajramović uspješno je operisan u Munchenu, nakon problema sa petom lijeve noge.

Na klinici Sakari Orava u Finskoj, Bajramoviću je ustanovljeno nakupljanje kalcijevog hidroksiapatita u Ahilovoj tetivi, te se naš reprezentativac odlučio operisati u Munchenu.

Doktori su uspjeli otkloniti naslage kalcija, kako bi se bol smirila, prenosi njemački list ''Weisbadener Kurier''.

Nije poznato kada će se 30-godišnji Bajramović vratiti na teren, ali je rekao kako će nastaviti da se bori.

''Ne pitajte me kako se osjećam, to mi se vidi na licu. U narednim sedmicama će biti najviše naporno, ali ću se nastaviti boriti", rekao je naš igrač sredine terena, kojem je ovo druga operacija pete lijeve noge.

Bajramović se nalazi na spisku igrača Eintrachta za narednu sezonu, kod trenera Michaela Skibbea.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.