Bajramović: Zadovoljan sam, Baždarević može napraviti uspjeh

Bivši reprezentativac BiH za SportSport.ba

Bajramović: Zadovoljan sam, Baždarević može napraviti uspjeh

Bivši reprezentativac BiH, Zlatan Bajramović, u razgovoru za SportSport.ba istakao je da je zadovoljan odabirom selektora reprezentacije BiH.

"Iskreno, zadovoljan sam. Baždarević ima veliko trenersko iskustvo i vjerujem da će stvari u reprezentaciji uspjeti dobro posložiti i naravno ostvariti neki uspjeh", kaže Bajramović na početku razgovora za naš portal. 

Bajramović je svjestan da pred našoj reprezentacijom nije nimalo lagan zadatak.

"Ne trebamo biti mnogo optimistični, jer svi vrlo dobro znamo kakva je situacija na tabeli kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Svi trebaju dati svoj maksimum i vjerujem da ćemo BiH gledati opet na jednom velikom takmičenju".

Posljednji trenerski angažman Bajramović je imao u HSV-u, gdje je radio kao pomoćni trener.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Još uvijek čekam da riješim sve stvari sa HSV-om, a onda ću se okrenuti novom trenerskom izazovu. Najbitnije mi je da što više učim i zadovoljan sam napretkom", riječi su Bajramovića na kraju razgovora za SportSport.ba.

Bajramović je u svojoj bogatoj  igračkoj karijeri nosio dres St. Paulija, Freiburga, Schalkea i Eintracht Frankfurta, a za reprezentaciju BiH skupio je 36 nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.