Bajrić: U nogometu se nikad ne zna, moja ekipa je spremna

Press konferencija NK Travnik pred FK Sarajevo

Bajrić: U nogometu se nikad ne zna, moja ekipa je spremna

S. Mlaćo

Press konferencija Nogometnog kluba Travnik pred revanš utakmicu sa FK Sarajevo održana je danas u prostorijama Edukacijskog fakulteta Univerziteta u Travniku.

 Iako očekuju dobru i tešku utakmicu, u redovima Vezira ne kriju da su optimistični. 

Trener Osmo Bajrić je istakao kako je njegova ekipa spremna, te da je Sarajevo svakako favorit Kupa BiH, ali da će se njegovi izabranici potruditi da odigraju što bolje. 

Bajrić je kazao kako se u nogometu ništa ne zna, ali da je sigurno je da je njegov tim u Sarajevu rano i greškama primio brzo dva gola. U drugom poluvremenu su, kako kaže ovaj stručnjak, uspostavili ravnotežu na terenu te ostvarili šanse. Ekipa Sarajeva je imala niz pobjeda i uspjeha, dosta teških utakmica te Bajrić pretpostavlja da će Janjoš odmarati par igrača ali da se svakako neće opustiti pa bez njih izaći makar i na klupi. 

Na današnjoj press-konferenciji su se pored trenera Bajrića obratili i igrači Muharem Čivić i Nemanja Pekija. 

U sastavu Travnika sutra neće biti Seida Zukića i Matijasa Pejića koji su u Kup takmičenju već nastupali za HNK Orašje.

Poslije utakmice odigrane ovog vikenda protiv Novog Travnika (2:0), svi igrači Travnika su spremni, osim Irhana Smajića koji se žali na bolove u zadnjoj loži. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmica Travnik - Sarajevo se igra u srijedu 15. marta u 15 sati na stadionu Pirota u Travniku.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi