Bajrić: Velež je zasluženo pobijedio

Travnik upisao i treći poraz

Bajrić: Velež je zasluženo pobijedio

Rano vodstvo nije kapitalizirano bodom ili bodovima u Mostaru. Travnik je upisao treći poraz sezone, a trener Osmo Bajrić nije imao pretjeranog razloga za zadovoljstvo nakon utakmice. 

„Jedna dosta borbena i za oko lijepa utakmica. I mi i Velež smo publici u Mostaru imali šta pokazati i vjerujem da nisu nezadovoljni otišli sa stadiona. Poveli smo u pravo vrijeme, ali nažalost nismo dugo uspjeli sačuvati stečenu prednost. Velež je zbio redove, zaigrao dobro i okrenuo rezultat,“ rezimirao je Bajrić jučerašnji meč.

„U drugo poluvrijeme smo ušli nonšalantno i protivniku dozvoli da napravi nekoliko prilika, koje oni na sreću nisu iskoristili. Do kraja smo zaigrali malo bolje, pokušali smo do izjednačenja, ali za to nismo smogli snage. Čestitam igračima na zalaganju, a Veležu na trijumfu koji je zaslužen,“ dodao je strateg Travnika.

Travnik u narednom kolu na Piroti dočekuje tim Mladosti iz Velike Obarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.