Baka razočaran: Kako da budem zadovoljan zbog tri gola?

Slišković nakon meča u Vitezu

Baka razočaran: Kako da budem zadovoljan zbog tri gola?

M. Šljivak

Zrinjski je danas u susretu 6. kola Premijer lige BiH savladao na gostovanju ekipu Viteza s 3:2.

Aktuelni prvak BiH je tokom svih 90 minuta bio bolji tim, ali su domaćim fudbalerima u dva navrata dozvolili lagane golove.

Srećom po Plemiće, to ih ne kraju nije koštala, ali trener Mostaraca Blaž Slišković nije zadovoljan realizacijom.

"Teška utakmica rezultatski, ali to što smo pokazali na terenu ne pokazuje tako. Imali smo 4-5 zicera, ali greške u odbrani su nas mogle koštati. Srećom uspjeli smo postići tri gola. Zamjeram svojim igračima neefikasnost. Dati tri gola, a dovesti utakmicu u pitanje je loša stvar. Moraćemo raditi na tome u narednom periodu", rekao je nakon meča Blaž Slišković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Viteza Ivica Bonić nije zadovoljan nakon novog poraza.

"Nama se dešavaju iste greške iz utakmice u utakmicu. Ne realizujemo šanse jedan na jedan. Zrinjski je bio bolji i zasluženo je slavio", istakao je Bonić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti