Manji doček za izabranike Edisa Mulalića

Bakljama i pjesmom dočekani igrači Željezničara na Grbavici

E. Škorić

Autobus sa igračima i stručnim štabom Željezničara stigao je oko 21:40 pred stadion Grbavica.

Nakon velike pobjede u Tuzli nad Slobodom (1:0), grupa navijača, te članovi Uprave odlučilli su doći ispred stadiona Grbavica da pozdrave junake s Tušnja.

Pjesmom i bakljama su dočekani "gosti". Nije slavlje predugo trajalo, svima je jasno da je to samo još jedna pobjeda u nizu i da do kraja sezone ima još da se igra.

Šest uzastopnih pobjeda nije malo, no još uvijek Evropa nije osigurana, pa i sam trener Edis Mulalić kaže da "treba ostati smiren, tih, ići utakmicu po utakmicu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rezultati su evidentni, ali još nije gotovo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi