Balić donio pobjedu Borcu protiv Iskre, nova pobjeda Krajine

13. kolo Druge lige FBiH grupa Zapad

Balić donio pobjedu Borcu protiv Iskre, nova pobjeda Krajine

S. Mlaćo

U Drugoj ligi FBiH grupa Zapad igra se veoma zanimljiv drugi dio sezone.  U derbiju 13.kola koji su danas igrali drugoplasirani Borac iz Izačića i prvoplasirana Iskra iz Bugojna slavili su domaćini sa 1:0, a junak pobjede bio je jedini strijelac na susretu Armin Balić u 55.minuti.

Ovom pobjedom Borac je došao na prvo mjesto sa 26 osvojenih bodova, dok je drugoplasirana Krajina koja je danas na svom terenu sa 2:1 savladala Vitez iz Bužima te i Cazinjani imaju 26 bodova. Strijelci za Krajinu danas su bili Jasmin Redžić i Benjamin Kapetanović. Porazom u Izačiću Iskra je došla tek na treće mjesto i ima 24 boda.


Sloga iz Bosanske Otoke na svom terenu savladala je FK Vitez sa 2:1, dok sutra igraju Vlašić i Ključ, te Radnik iz Donjeg Vakufa i Krajišnik iz Velike Kladuše. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi