Ne boji se konkurencije

Bandović: Eventualni dolazak Delača je pozitivna stvar

Fudbaleri Sarajeva nalaze se na pripremama u Čitlluku, gdje su jučer odigrali i prijateljski susret sa Brotnjom u kojem su slavili sa 4:0.

Nakon susreta razgovorali smo sa golmanom bordo momčadi, Dejanom Bandovićem.

"U duelu sa Brotnjom sva tri golmana su dobili po 30 minuta i mislim da smo dobro odradili posao. Istina, Brotnjo još nije počeo pripreme, ali ova utakmica nam je dobro došla", istakao je Bandović.

"Treninzi su naporni, očekuje nas 11 utakmica u prvenstvu, te susreti u Kupu, tako da moramo biti spremni. Dobro se radi, noge su na početku malo teške, ali iz dana u dan će biti lakše", dodao je Bandović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Standardni golman bordo momčadi osvrnuo se i na eventualni dolazak Mateja Delača.

"Došlo je mnogo igrača i nadam se da će nam oni pomoći da ostvarimo naše zacrtane ciljeve. Radi se o provjerenim igračima, a što se tiče eventualnog dolaska Mateja Delača, mogu samo reći da je svaka konkurencija pozitivna i da te tjera na samo veće zalaganje. Njegovo dolazak za mene i za klub može biti samo pozitivna stvar", zaključio je Bandović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.