Golman Bordo tima pred revanš susret

Bandović: Hvala navijačima koji su došli da nas podrže

FK Sarajevo večeras će na stadionu Haugesunda odigrati revanš susret drugog pretkola Evropske lige protiv istoimenog domaćina. 

Prvi susret na našem najvećem stadionu završen je pobjedom gostiju, a ekipa iz Norveške pogodak je postigla iz svoje jedine prilike na susretu. Dejan Bandović nije imao mnogo posla, a nada se da će njegovi saigrači i u revanšu bolje stajati na terenu. 

"Nadam se da će biti ista utakmica. Svi znaju kako su oni igrali na Koševu. Želim se zahvaliti navijačima koji su došli u velikom broju i koji su nam nakon poraza pružili veliku podršku i ispratili nas aplauzom sa terena," kaže Bandović i dodaje:

"Nadam se da ćemo imati više sreće. Dat ćemo svoj maksimum kao što smo dali i u prvoj utakmici i da ćemo pobijediti večeras i obradovati sve pristalice FK Sarajevo," riječi su Banovića. 

Ono što su svi fudbaleri ekipe iz Titove 38/b istakli je loša kvaliteta lopte sa kojom će se igrati utakmica, a Bandović vjeruje kako to neće predstavljati problem. 

"Osjetili smo teren, teren je dobar. Što se tiče lopti, malo smo se privikli, one su malo drugačije od onih sa kojima mi radimo. Međutim mi imamo dosta iskusnih igrača i na zagrijavanju ćemo raditi sa tim loptama i mislim da nam to neće predstavljati problem," kaže Bandović. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Golman Sarajeva je istakao kako je atmosfera u taboru ekipe sa Koševa odlična i kako svi vjeruju u dobar rezultat.

"Atmosfera u svlačionici je dobra. Trener uvijek govori da ne treba biti nervoze i da trebamo hladne glave ući u utakmicu. Svi se nadamo da se ne može ponoviti situacija iz prve utakmice," rekao je Bandović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.