Golman Sarajeva pred sutrašnji meč

Bandović: Termin nije zgodan, ali očekujem ispunjen stadion

E. Škorić

Dejan Bandović, golman Sarajeva, očekuje da njegov klub odigra dobru utakmicu na Koševu (petak, 17 sati) i da osvoji trofej Kupa.

Nakon 2:0 u Zenici, Sarajevo sutra na Koševu dočekuje Čelik i nastoji nakon devet godina doći do trofeja. Bandović se prvo osvrnuo na nedavna dešavanja i poplave koje su razorile našu državu.

"Želio bih se zahvaliti navijačima koji su u velikom broju pomogli, a i dalje će pomagati. Bordo armija će u nedjelju otići da pomaže ljudima kojima je pomoć neophodna, a mi ćemo pomoći na svoj način. Mislim da smo kokretni i da će biti zadovoljni oni koji prime našu pomoć. Znamo kako je teška situacija", rekao je Badnović, koji se potom okrenuo onome zbog čega je i organizovana današnja press konferencija - utakmici s Čelikom.

"Nadam se da ćemo sezonu završiti pobjedom pred našm navijačima. Termin je nezgodan, ali vjerujem da će stadion biti ispunjen".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Da li su promjene termina utakmice poremetile igrače?

"Lagao bih kada bih rekao da nisu. Spremate se za utakmicu, idete na treninge... Utječe to na nas, ali sigurno i na igrače Čelika.  No, šta je tu je, takva je bila situacija. Tu smo da radimo svoj posao, igramo za navijače i nadam se da ćemo sutra to odraditi na najbolji mogući način".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.