Banjalučani sigurni u Laktašima, Mineral deklasiran kod kuće

Druga liga RS, Zapad

Banjalučani sigurni u Laktašima, Mineral deklasiran kod kuće

D. Vejo

U sklopu 21. kola Druge lige Republike Srpske grupa Zapad, odigrano je osam mečeva.

Banjalučki Željezničar sa serijom dobrih rezultata nastavio je u Laktašima gdje je slavio sa velikih 1:3, te tako zadržao lidersku poziciju.

Fenjeraš Mineral na svom je terenu deklasiran od gradiškog Jedinstva sa 0:7, dok je Omarska pred svojim navijačima bila bolja od Sloge iz Trna (3:0).

Borac je u Kozarskoj Dubici slavio protiv Ozrena (2:0), a Mladost je u Donjoj Slatini bila ubjedljiva protiv Slobode iz Novog Grada (3:1).

BSK iz Banja Luke je sa velikih 2:5 dobio Slogu na gostovanju u Srpcu, dok je istim rezultatom Ljubić kod kuće siguran bio protiv Proletera iz Teslića (5:2).

Bez pogodaka bilo je u Modriči na susretu istoimenog tima i dobojskog Željezničara (0:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije