Barać: Sa direktorom kluba dogovaram ostanak u Čeliku

Veznjak Zeničana za SportSport.ba

Barać: Sa direktorom kluba dogovaram ostanak u Čeliku

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su počeli sa treninzima na Kamberovića polju pod budnim okom asistenata Vlade Jagodića koji je sa reprezentacijom BiH na Mediteranskim igrama u Turskoj.

Na prozivci koja je izvršena u četvrtak na Bilinom polju nije bilo veznjaka i jednog od najboljih igrača iz prošle sezone Stipe Baraća, koji nije kako se piše po medijima u pregovorima sa drugim klubovima nego ima problema sa leđima, te je zbog terapija kasnio na prozivku što je i potvrdio za naš portal.

"Jutros sam došao u Zenicu i već pri ispijanju kafe čitajući novine ostanem zatečen na pisanje da pregovaram sa Širokim Brijegom, te da sam zbog toga kasnio na prozivku. Ne mogu da vjerujem šta ljudi pišu, a da me nisu ni kontaktirali da provjere eventualno te svoje navode koji nisu tačni. Prava istina je da sam uz dopuštenje direktora Čelika zbog problema sa leđima dobio par dana više odmora. Radio sam sa trenerom Frane Bogdanom terapije jer ne smijem još trčati, a ujutru nakon spavanja jedva ustanem od jakih bolova. Sutra ću za Kiseljak da vidim na koji način ću riješiti ovaj problem koji vučem još od kraja prošle sezone", ističe 28 godišnji veznjak rođen u Sinju.

U narednim danima bi trebao dogovoriti ostanak u Čeliku za narednu sezonu

"Imam ugovor s Čelikom godina plus godina, tako da ću ovih dana sa direktorom kluba pokušati dogovoriti ostanak u Čeliku najmanje još godinu. Meni je stvarno prelijepo u Zenici i prošlu sezonu smo pokazali da smo ekipa koja ima kvalitet da se ravnopravno nosi sa najboljim ekipama. Ekipa je ostala na okupu i iskreno se nadam da će Kajkut i Mešanović sljedeće sezone igrati za Čelik, a uz par pojačanja sigurno ćemo se boriti za sami vrh Premijer lige", završio je razgovor za SportSport.ba Stipe Barać treći strijelac Čelika prošle sezone sa pet golova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.