Barbarez obavio razgovor u NSBiH: "Imamo veliki plan"

Kandidat za selektora

Barbarez obavio razgovor u NSBiH: "Imamo veliki plan"

E. Škorić

Bivši kapiten bh. nogometne reprezentacije, Sergej Barbarez, obavio je danas razgovor s članovima Komisije koja je zadužena za izbor selektora.

Komisija Nogometnog saveza BiH, zadužena za pronalazak novog selektora, koji će naslijediti Safeta Sušića, u Sarajevu je danas obavila razgovor s legendom naše nogometne reprezentacije.

Barbarez je jedan od ozbiljnijih kandidata za Papetovog nasljednika. On je izrazio zadovoljstvo zbog susreta s članovima Komisije, te je kazao da je razgovor bio korektan.

"Sada je do komisije koja predlaže selektora Izvršnom odboru kakav će izvještaj iznijeti, ali mi smo zadovoljni, jer je to taj nivo koji odgovara i treba biti. Ne bih bio ovdje da nije želje i volje i da ne postoji mogućnost i tim koji je uz mene. Spremni smo, imamo veliki plan koji bi ovoj državi ulio sigurnost i koji je vrlo jasan", prenosi Klix.ba izjavu Barbareza.

Ostalo je još da članovi Komisije obave razgovor sa Igorom Štimcem, a u četvrtak će biti održan sastanak Izvršnog odbora i možda saznamo ko će nas voditi u narednim utakmicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.