Barbarez: Spreman sam razgovarati sa ljudima iz HSV-a

U potrazi na trenerskim angažmanom

Barbarez: Spreman sam razgovarati sa ljudima iz HSV-a

Bivši kapiten bh. reprezentacije, Sergej Barbarez, još uvijek je u potrazi na trenerskim angažmanom. 

Barbarez je u razgovoru za njemačke medije otkrio da je bilo razgovora s potencijalnim klubovima, ali do željenog ishoda nije došlo.

"Bio sam kandidat za selektora reprezentacije BiH, ali nažalost ljudi iz NSBiH donijeli su drugu odluku. Bilo je razgovora i sa nekim klubovima, međutim, do dogovora još uvijek nije došlo. To je normalno u poslovanju", govori Barbarez na početku razgovora, te dodaje:

"Želja mi je napraviti nešto u trenerskoj karijeri. Želim klub gdje se može normalno raditi, a ako postoje ponude, spreman sam razgovarati".

Tokom razgovora Barbarez se osvrnuo i na svoj bivši klub HSV, koji u njemačkom prvenstvu zauzima 14. poziciju.

"Iznenađen sam sa trenutnim stanjem kluba. Klub kao što je HSV zaslužuje mnogo više, iako nažalost trenutno nema mnogo nade za neke velike stvari".

Na pitanje da li se može zamisliti opet u HSV-u, Barbarez je odgovorio:

"Naravno, spreman sam da razgovaram sa ljudima iz kluba. U prethodnim godinama nije bilo nikakve ponude". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.