Barbarić: Očekujem plasman u polufinale

Trener Zrinjskog optimističan

Barbarić: Očekujem plasman u polufinale

M. Maksimović

Ivica Barbarić će treći službeni meč od povratka na klupu Zrinjskog voditi protiv kluba u kojemu je s mnogo uspjeha radio kao trener. 

Naravno, novi šef Zrinjskog proslavio se radeći u Širokom Brijegu, a ples kuglica spojio je hercegovačke rivale u četvrtfinalu Kupa BiH.

“Prije Širokog mi moramo odraditi dvije utakmice u prvenstvu, pa tek onda razmišljati o tim mečevima. To su derbiji, utakmice koje nude mnogo pogodaka i preokreta ili kratko praznici fudbala u Hercegovini”, rekao je Barbarić.

On vjeruje da njegov tim može eliminisati komšije iz Širokog Brijega i plasirati se u naredni krug takmičenja.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

“Intereosvanje gledalaca će sigurno biti veliko, a ja se nadam da će nas poslužiti i vrijeme. Mi ćemo tražiti način da prođemo dalje, a ja lično očekujem takav rasplet”, dodao je Barbarić.

Podsjetimo, prvi susret četvrtfinala Kupa igra se 8. marta, a revanš je sedam dana kasnije.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi