Barišić: Nadam se da ću izboriti status prvotimca

Novi član Celja

Barišić: Nadam se da ću izboriti status prvotimca

M. Maksimović

Bivši mladi reprezentativac BiH Tomislav Barišić karijeru će nastaviti u slovenskom prvoligašu Celju.

 Celje je danas petoplasirani tim slovenskog prvenstva i bori se za Evropu.

“Klub je super organizovan i jako sam zadovoljan. Vlada velika konkurencija u timu, ali je se ne treba bojati. Ona je, zapravo, samo poticaj da bolje radim te se nadam kako ću se izboriti za mjesto u timu“, kazao je Barišić, dodajući:

“Imamo bod manje od Gorice koja je na četvrtom mjestu i drži tu poziciju koja vodi u Evropu, ali ćemo napraviti sve da je preskočimo i izborimo nastup u Evropskoj ligi sljedeće sezone“.

Barišić je u našoj domovini posljednji angažman imao u Veležu, a u međuvremenu je nastupao za Rudeš u Drugoj ligi Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije